Herstart je wandelroutine met ons!

 

Lustige Stappers Lebbeke nodigt je uit om je wandelschoenen aan te trekken en mee te doen met onze 'Herstart met wandelen' – reeks !
Als je je lichaam en geest wilt verfrissen terwijl je nieuwe vrienden ontmoet, dan is dit jouw kans.

Duur: 10 weken durende reeks van 0 naar 5 km

Vertrek en aankomst: Hof ter Burst te Lebbeke.

Samen op pad: Geniet van prachtige wandelroutes in en rond Lebbeke, terwijl je nieuwe connecties maakt en de natuur ontdekt.

Deelnemen aan deze wandelreeks van 10 weken met begeleiding kost 20 eur (verzekering en admin) . We bezorgen je een attest waarmee je een deel van je inschrijvingsgeld terug kan krijgen van de meeste mutualiteiten .

Sowieso storten we ook 3 EUR per deelnemer aan ons goede doel !

Je schrijft je in door een mail te sturen naar LustigeStappersLebbeke@gmail.com en betaling van het lidgeld op nr BE66 9733 6625 3543 van Lustige Stappers Lebbeke . 

Eens ingeschreven en betaald krijg je van ons een planning voor deze 10 weken en de ogenblikken waarop er begeleiding is voorzien . De planning voor ziet 3 wandelingen per week (2 onder begeleiding eentje als huiswerk ).Begeleide wandelingen zullen afwisselend doorgaan op maandag , woensdag en zaterdag .

 

Dit start met zeer korte wandelingen en bouwt geleidelijk op .

 

Mis deze kans niet om jezelf opnieuw in beweging te zetten en te genieten van gezellige wandelavonturen. 

 

Je bent een ervaren stapper en wil graag op pad met Lustige Stappers Lebbeke, dan verwijzen we je graag door naar onze dinsdagwandelingen waar we samen anderhalf uur op pad gaan en gemiddeld 8 km afleggen .