top of page
Onderweg naar Halle , nog vroeg, de hitte viel nog mee.

Wandelsport , het woord zegt het zelf is ook een vorm van sporten . Naast onze wekelijkse wandelingen zijn er ieder jaar wel leden die deelnemen aan wandelingen als de Coast Walk of de Dodentocht .Sinds vorig jaar hebben we onze eigen uitdaging bovenop gecreëerd :

Te voet van Lebbeke naar Halle , in vorige generaties de jaarlijkse bedevaart, nu vooral een sportieve uitdaging !

Eindelijk terug aan t stappen !

Niet iedereen wordt geboren als geoefend stapper of er is een gebeurtenis in je leven waarna stappen niet meer evident is . We bieden meermaals per jaar begeleidde pakketen aan voor de beginner van 0 tot 5 km .

In de meeste gevallen ben je op 1 jaar klaar om mee te stappen met onze gevorderde stappers .

Een van de mooiste trage wegen van Lebbeke!

Iedere dinsdagavond vertrekken we aan Tenniscentrum Hof Ter Burst,Hof ter Burstbaan Lebbeke voor een groepswandeling , deze mooie avondwandeling, die langs een vaak wisselend parcours gaat, is gemiddeld een goeie 7km lang en zorgt ervoor dat we iedere week terug huiswaarts keren met een fantastisch gevoel !

Onderweg delen we tips en ervaringen over wandelen en filosoferen al eens over het leven!

Na de inspanning , de ontspanning !

Als, groep, vereniging, club, gaan we het menselijk aspect zeker niet uit de weg : om de team -geest aan te scherpen doen we ook tal van neven activiteiten naast het wandelen , een ontbijt , deelname aan de kermis , deelname aan kwissen ,.....

Daarnaast zoals je op onze site al kon lezen , zetten we ons ook in voor het goede doel !!

bottom of page